Hur vill bifoga en DVD-spelare till ett nackstöd

Titta på en film medan man reser är en av fördelarna med att vara en passagerare i baksätet av en bil. Huvudstödet i passagerarsätet kan ersättas med en som har en LCD-skärm inbyggd i - så att passagerarna kan titta på filmer som spelas på en DVD-spelare. En batteridriven bärbar DVD-spelare kan sedan anslutas till LCD-skärmen med en enda videokabel. Saker du behöver
bärbar DVD-spelare
LCD-skärm nackstöd
Videokabel
Visa fler instruktioner
1

köpa en LCD-skärm nackstöd från bilens auktoriserade återförsäljare, en elektronikaffär eller eftermarknaden bil utbudet.
2

bort passagerarens nackstöd från bilbarnstolen genom att dra upp nackstödet med ena handen samtidigt som du trycker in på sidan stöttor för att lossa dem från slitsen insidan av den övre av sätet. Dra nackstödet ur facket och placera den undan för förvaring. Addera 3

Snake elsladden ansluten till LCD-skärmen nackstöd genom hålet i toppen av sätet och ut i botten . Sätt stagen i LCD-skärmen huvudstöd till hålet i toppen av sätet. Tryck in stagen som du trycker nackstödet ner i sätet.
4

Gå till en bil reparation eller bil servicecenter. Köpa tjänster av en certifierad mekaniker som kan wire den elektriska sladden på LCD-skärmen nackstöd till bilens elsystem.
5

Anslut en videokabel till videoutgången på den bärbara DVD-spelaren. Anslut den andra änden av videokabeln till videoingången på sidan eller framsidan av LCD-skärmen nackstöd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84396.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.