Avgassystem Tips för Racing

Racing handlar om hästkrafter. För att maximera en racing motorns förbränningscykel, eliminera någon förträngning i luftflödet, om det är på insugs-eller avgassidan. Även om de flesta racing avgassystem justeringar verkar i stort sett kosmetisk, är fördelen främst förknippad med att lägga lite mer avgas volym. Olika prestanda och motorsport tillverkare lägger förslag till sina produktlinjer. JEGS High Performance

JEGS High Performance ligger i Delaware Ohio, och är en distributör /återförsäljare av ett brett spektrum av prestanda /racing komponenter inklusive avgassystem. Företaget bygger också tillbehör, inklusive tips kit för racing allt från rostfritt stål och borstad aluminium, till riktade hot-gas konfigurationer. Bland dessa är den 3,5-tums Dynatech 80-00.050 nedgången spets, och Dynatech 80-00.200 på en rördiameter av 4 inches. Båda dessa tillbehör är särskilt tillverkade för dragracing. Kostnaderna variera beroende på typ av komponent och försäljning uppmärkning.

JEGS Hög Performance101 JEGS PlaceDelaware, OH 43.015.800-345-4545jegs.com
3A Racing
< p> 3A Racing specialiserat på komponenter och system för motorsport och ligger i Flushing, New York. Företaget erbjuder ett brett utbud av prestanda /racing komponenter inklusive avgassystem och tillhörande tips prestanda. Kit inkluderar rak bolt-on 3 1/2-tums av 4 1/2-tums Neon spets, och 3 1/2-tums X 4 1/2-tums Cyclops megafon. Båda är primärt inriktade på små-deplacerande sedaner stock racing lämpliga för SCCA produktion, eller divisioner FormulaDrift och kan antingen skruvas på eller svetsad till samlingsröret. Kostnaderna variera beroende på typ av komponent och försäljning uppmärkning.

3A Racing35-06 Leavitt Street, enheten CFlushing, NY 11354U.S.A718-886-66003aracing.com

Hedman

Headman är en av de mest kända tillverkarna av huvudet, och produkter avgaser i dragracing och prestanda bil industrisegment. Företaget är beläget i Whittier Kalifornien och erbjuder ett brett sortiment av komponenter dragracing inklusive anslutna prestanda tillbehör såsom avgaser tips. Produkter i Headman tip kit linje inkluderar 3-tums diameter, rak valsad /krom Big Wazoo, och 1 3/4-tums x 14-tums Dual Resonator. Båda dessa produkter är lämpliga för antingen bolt-on eller svetsade installationer. Beroende på vilken komponent-och typ varierar beroende på återförsäljare uppmärkning.

Hedman12438 Putnam StreetWhittier, CA 90.602.562-921-0404hedman.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95322.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.