Hur får man en Spare bilnyckel för programmerbara knappar

En programmerbar bilnyckel använder ett micro -chip som är programmerad att endast arbeta med just tändningen . Den programmerbar knapp ibland programmeras på generalagenten , använder en tom tillverkats av en låssmed företag som specialiserat sig på denna typ av nyckel . En extra nyckel måste programmeras på samma sätt som den befintliga nyckeln . Detta måste fyllas i av återförsäljaren eller en låssmed . Du måste ha en kopia av nyckeln för att göra det extra . Instruktioner
1

Lokalisera det befintliga bilnyckeln till din bil . Du måste ha en kopia av en fungerande bil nyckel för att göra en extra kopia av en programmerbar knapp .
2

Kontakta en låssmed som specialiserat sig på att göra dubbla programmerbara bilnycklar . Det finns flera som ligger runt om i landet . Hitta en som specialiserat sig på mikro chip nycklar eller programmerade bilnycklar , eftersom de ofta kallas . Se till låssmed arbetar med just ditt fordon . Till exempel , om bilen är en Lexus , måste låssmed har Lexus programmerbara blank bil nyckel för att göra en reserv .
3

Ta bilen och den befintliga nyckeln till låssmeden och be dem att göra en extra nyckel . Den låssmed kommer att använda en tom bil för att slutföra uppgiften . De kommer att programmera nyckeln med bilens särskild kod , som gör det möjligt för att arbeta med ditt fordon .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84153.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.