Hur Mix Auto Paint i svalt väder

Om du ska måla din bil, då du förmodligen vill göra det när vädret är varmt. Men ibland auto skador inte vänta på ett lämpligt klimat, och du kan hitta dig själv att måla i kallare väder. Kylaren färgen, den tjockare det är, och ju tjockare det är, desto mindre sannolikt är det att blanda väl och inte flödet ordentligt genom din färg pistol. Det är mycket viktigt att blanda din auto färg korrekt för temperaturen, eller du kommer att finna dig frustrerad och hindras i dina försök att måla din bil. Saker du behöver
Paint mätglaset
Paint Reducer
mätsticka
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att din auto färg reducering passar standardkraven . Generellt för alla auto målning tull, mätningarna av färg till Reducer är en del färg till 2 delar reducering. I kallare väder, detta ändras. Dock kommer denna process fungerar inte om du arbetar med en vanlig färg och förtunning.
2

Blanda färgen och reducering. Mät upp 1 del färg till 3 delar Reducer i din kopp, vilket motverkar förtjockning processen för kallare väder. Blanda vätskorna ihop helt med din mätsticka.
3

Applicera färgen. Kom ihåg att det har tunnats mer än normalt, så du måste använda extra rockar.
4

Var noga med att inte spraya på för tjockt med en initial päls. Detta tunnare färg är mer benägna att köra och pöl än en regelbundet minskad auto färg. Om du märker att din färg är för tunn för att hålla, så du kan behöva börja om. Om den är för tjock för att spraya, så du kan behöva lägga till lite mer reducering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83083.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.