Hur du programmera fjärrkontroller för Lexus IS 250

Lexus IS 250 måste tas till generalagenten för att få ett keyless inresa installerad på den . Processen kräver generalagenten för att ansluta en specialiserad dator på fordonet för att synkronisera fjärrkontrollen till bilen . Allt du behöver göra är att ställa upp allt med återförsäljaravtalet och efter att de synkroniserar allt , kommer du att kunna ange din Lexus IS 250 utan att behöva fumla med nycklarna . Instruktioner
1

Ring närmaste Lexus återförsäljare och satt upp ett möte för att få ditt keyless inresa system installerat . Under samtalet , se till att berätta det representativa året och modell på din bil och hur många fjärrkontroller som du vill ha anslutna så att de kan vara redo att arbeta på din bil vid tidpunkten för utnämningen .
2

Samla alla dina fjärrkontroller till utnämningen och ge dem till mekaniker som arbetar på din bil . Se till att priset är det samma som var noterade på telefonen och vara medvetna om att det är vanligt att tiden för utnämningen att ta längre tid än citerades som generalagenten kan springa bakom .
3

Inspektera alla funktioner på alla fjärrkontroller att kontrollera att allt fungerar innan du skriver något eller lämnar generalagenten . Detta gör det möjligt för återförsäljare att snabbt åtgärda eventuella problem med fjärrkontroller medan du är där i stället för att behöva boka en ny tid senare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95661.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.