Buddy Club Shifter Installation i

Buddy Club är en eftermarknad bildelar och tillbehör tillverkare. Bil entusiaster köper Buddy Club: s high-end prestanda delar för att lägga stil och kraft till ett brett utbud av fordon. Buddy Club shifters är utformade med en kort pinne, känd som en kort shifter, eftersom det är flera inches kortare än vanliga shifters. Korta Växelreglage minska kast, eller avståndet mellan en växel och nästa, vilket ger föraren möjlighet att nå högre växlar och tillhörande högre hastigheter på kortare tid. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet
Skruvmejselsats
Buddy Club växelspaksknopp
Visa fler instruktioner
1

Ta installerade växelspaksknopp i bilen och vrid motsols. Vredet unscrews från den gängade shifter pinne nedanför.
2

Lossa skruvarna på basen av shifter konsolen nära fordonets golv. Det finns en på varje sida av konsolen. Tryck på mitten hos stickproppskontaktema klipp, på konsolen bas, om närvarande. Använd fast tryck för att lossa den övre och undre panelen av konsolen. Wiggle konsolens paneler för att frigöra locket från clipsen som håller fast det, men ta inte bort konsolen helt, eftersom detta kan skada ledningarna. Var försiktig med att inte skada klippen.
3

Look mellan shifter konsolen och instrumentbrädan för kablage. Koppla loss alla kabelhärvor mellan instrumentbrädan och shifter konsolen. Detta kan innefatta kopplingar till cigarettändare, radio eller andra tillbehör, beroende på modell av din bil. Nästa, dra panelen shifter konsolen uppåt, mot taket på bilen, och ställ den åt sidan. Detta exponerar rektangulära shifter kroppen. Beroende på modell av din bil, är det metalliska eller high-density plast.
4

Bestäm storleken uttaget krävs för bultarna som håller fast shifter kroppen. Placera en hylsa på muttern för att se om det passar. Fäst lämplig storlek uttaget till din spärr och sedan ta bort de fyra skruvarna, en på varje hörn av shifter kroppen.
5

Lyft centrum kroppen något att se stiften eller klipp och kabeln som ansluter den på bilen. Ta bort stiften med handen. Sätt en platt skruvmejsel i klämman bilagor till pop dem gratis. Koppla kablarna genom att dra dem med din hand ordentligt. Slutligen, ta bort shifter kroppen från shifter sängen och ställ den åt sidan.
6

Placera shifter buddy club i växeln för säng och Steps omvänd 1 till 5 för att ansluta den nya växeln till din bil. Skruva fast Buddy Club växelspaksknopp medurs på toppen av växelreglaget pinnen för att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87456.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.