Hur man installerar ett Synkronisera Scissor sufflett

Synkroniseringsapparat scissor suffletten är mjuk och är vanligtvis installerat på äldre modeller. Den använder motorer för att dra tillbaka upp in i fordonet så att när den är ned det inte syns. Scissor toppar var först användes av GM på 1970-talet. Sedan dess har de blivit en populär typ av mjuk topp för konvertibla ägare i Amerika. Installera din egen suffletten kan vara mycket svårt och kräver en hel del trial and error. När det är gjort rätt, dock är den översta en elegant tillägg till antingen en gammal eller ny bil. Saker du behöver
Ratcheting 9/16-inch kombination skiftnyckel
Elektrisk häftapparat
Rostfri klammer
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla kablar, block och packning leveranser från den gamla suffletten, och ersätta dem med nya. Byt ut ett objekt i taget för att vara säker på att du sätter tillbaka dem på rätt ställen.
2

Ta bort de två muttrarna som fäster på ramen, med nyckeln. Håll den översta nivån som du placerar den i rymden, inte sätta den ena sidan i första. Du kan behöva ringa en vän att hjälpa dig att hålla den nivån.
3

Låt bilen och material sitta i den varma solen i minst tre timmar innan du försöker forma toppen och häfta det.
4

Shape toppen genom att häfta den på ramen så att den är tät. Med materialet värms förhand låter dig forma och dra åt. Staple det medan ramen är i uppfällt läge. Staple längs ramen genom att vika materialet under ramen och häftning nedan.
5

Fäst muttrarna, kablar och tätningsringar du ersatte i det första steget. Testa toppen och se till att den till fullo fungerar innan du försöker köra med den nya toppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87597.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.