Lägga Hästkrafter till en Dodge Charger

Dodge Charger är en USA-tillverkade muskelbil som ursprungligen infördes 1964 som en två-dörrars, bak-hjulsdrivna fordon. Den Charger avbröts 1977, men blev senare återinfördes 1999 som en fyradörrars prestanda sedanmodell som upprätthålls den kraftfulla motorn och bakhjulsdrift som gjorde den ursprungliga Charger en framgång. Det finns flera olika motorer erbjuds i Dodge Charger allt från en 2.7L V6 som gör 230 hästkrafter till en massiv 6.1L HEMI V8 vilket gör 425 hästkrafter. Alla dessa motorer kan göras mer kraftfull med eftermarknaden modifieringar. Saker du behöver
Automotive verktygssats (om att utföra uppgraderingar själv)
Visa fler instruktioner
1

Trimma laddare med en handhållen mottagare. Tuners modifiera den interna datorn av laddaren, som kontrollerar många elektroniska processer av fordonet. Använda en tuner kan ge en mild hästkrafter uppsving på ännu en omodifierad laddare, men användningen av en tuner är viktigt när du installerar andra prestanda modifieringar. Stämma laddare gör det möjligt att dra nytta av eventuella andra ändringar du utför och maximera hästkrafter ökar tillhandahålls av andra eftermarknaden delar.
2

Installera en högpresterande kall-luftintag. Lager kall luft intag system är konstruerade för ekonomin snarare än prestanda, och en ökning med 8 till 15 hästkrafter kan fås genom att ersätta systemet stock intaget med en prestanda eftermarknaden intag systemet. Den exakta hästkrafter vinst beror på märke och modell av intaget systemet samt på motorn din laddare har. Större motorer med mroe cylindrar upplever typiskt större vinster i hästkrafter från eftermarknaden modifieringar.
3

Byt systemet lager avgaserna med ett högt flöde prestanda avgassystem. Lager avgassystem är relativt begränsad för att hålla Fordonets hytt tyst. Ett högt flöde eftermarknaden avgassystem ökar luftflödet tillåts av avgaser och kraftigt öka hästkrafter på din laddare. Observera att denna ändring också kommer att öka motorljud, och bör endast utföras om du är bekväm med att ha en starkare, mer aggressiv avgasljud på din laddare.
4

Installera en kompressor eller turbo kit. Kompressorer och turboaggregat är lite olika former av påtvingad luftsystem induktion, vilket tratt stora amoutns av luft i motorn på laddaren. Dessa ändringar är komplicerade och dyra, men de kan producera massiva makt ökar på över 100 hästkrafter i vissa fall. Dessa anläggningar bör endast utföras av en utbildad professionell eftersom de har potential att orsaka extrem skada din laddare motor om det installeras felaktigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95695.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.