Hur man gör en 2001 Club Car Snabbare

Golf club vagnar var en gång känd bara för sin plats på greener och fairways av golfbanor. De har dock grenade ut att bli populära funktioner på andra platser runt om i världen. Dessa platser är ofta stora gods och parker, och hastigheterna på dessa vagnar är kanske inte tillräckligt för vissa fritids ryttare. Du kan kringgå det här problemet själv genom att utnyttja vissa tweaks för att lägga till hastighet. Instruktioner
1

Ta bort eventuella extra tillbehör eller skrymmande föremål från vagnen. Detta kan inkludera klubbar, klubb ställningar, vindskydd, olika innehavare, och även taket på vagnen.
2

Power-rengör vagnen med en tvållösning och en slang. Var noga med att fästa särskild uppmärksamhet vid hjulen och brunnar hjul. En renare varukorg kommer att fungera mer effektivt och mer effektivt. Addera 3

Lägg större däck till vagnen. Detta gör att vagnen för att täcka mer mark samtidigt använder en motor med samma effekt.
4

bort eventuella strypningar från gaspedalen i kundvagnen. Bars lagt av tillverkaren kan begränsa pedal från att tryckas hela vägen, och dessa kan tas bort med en skiftnyckel eller skruvmejsel.
5

Tillgång guvernören i motorn, och montera den till förgasaren med ett gummiband eller tejp. Regulatorn är en T-formad metallstång och kommer att separeras från den cylindriska förgasaren för att begränsa hastigheten på vagnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85060.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.