Hur man programmerar en Keyless Entry för en Chevrolet

Chevrolet introducerade sin första bil 1914. År 1922 anslöt Chevrolet Motor Company krafter med General Motors. Det har varit ett dotterbolag till GM sedan. Under årens lopp har Chevrolet släppt ett antal ikoniska fordonen, inbegripet Camaro och Corvette. Under de senaste decennierna har företaget blivit känt för sina lastbilar och stadsjeepar, särskilt Tahoe och Silverado. De flesta nyare Chevrolet fordon har keyless inresa. Dessa fordon brukar komma med två fjärrkontroller, men du kan programmera ytterligare fjärrkontroller till systemet. Instruktioner
Chevrolet Corvette
1

Förvandla din tändning till "On", men starta inte motorn. Tryck på "Reset"-knappen på undersidan av din information-center panel.
2

Tryck "Alternativ" på den information-center panel tills displayen är tom. Tryck och håll "Återställ" i två till tre sekunder. Displayen ändras till "Fob Learning." Tryck på "Reset"-knappen igen. Displayen ändras till "Hold Lk + Unlk 1st Fob." Addera 3

Hold "Lock" och "Lås" på fjärrkontrollen i fem sekunder. Displayen ändras till "Fob lärt." Keyless-posten fjärrkontrollen är programmerad. Addera Chevrolet lastbilar och stadsjeepar
4

Stäng dörrarna. Sätt nyckeln i tändningslåset utan att vrida det. Tryck och håll "Lås" på dörren panel.
5

Cycle tändningen mellan "On" och "Off" två gånger, slutar i "Off." Release "Lås" på dörrpanelen. Lyssna på dörrlås för att fungera. Om de inte gör det, börja om.
6

Hold "Lås" och "Lock" på fjärrkontrollen tills dörrlås fungerar igen. Räkna detta ta cirka 30 sekunder. När du hör dörrlås, är det nyckellösa-posten fjärrkontroll programmeras. Addera Chevrolet Camaro
7

Sätt i nyckeln i tändningslåset. Vrid den till "Kör" i några sekunder, och slå sedan på "Off". Detta avväpnar stöldlarm.
8

Öppna förardörren. Dra av säkringslocket från sidan av instrumentbrädan för att komma åt säkringarna. Ta bort säkringen verktyget från baksidan av omslaget.
9

Dra ut "Radio ACCY" säkring. Säkringen är i det nedre högra hörnet av säkringen blocket. Använd diagrammet på baksidan av omslaget för att lokalisera den, om det behövs.
10

Vrid nyckeln från "Off" till "Kör" tre gånger snabbt. Avsluta med nyckeln i "Run." De dörrlås kommer att fungera, så att du vet att du är redo för att programmera fjärrkontrollen.
11

Tryck och håll "Lock" och "Lås" , på fjärrkontrollen i 15 sekunder. Lyssna på dörrlås att fungera. Detta talar om fjärrkontrollen är programmerad. Slå av tändningen. Sätt tillbaka "Radio ACCY" säkring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83960.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.