Hur man målar ett Differential Cover

En är den stora metallbit i mitten av fordonets bakaxel. Differentialen överför kraften från motorn till de bakre hjulen och kan de bakre hjulen för att driva fordonet. Den differentiella täcka är metallplattan på baksidan av differentialen. Den differentiella lock är fäst vid den bakre delen av differentialen med 2-4 bultar, beroende på fordonet. När skillnaden är målat, skall skillnaden fästskruvar dras åt till specifikationerna för det fordonet. Saker du behöver
Jack
2 pallbockar
Ratchet set
Avfettaren
Vatten
Soap
Fästskruvar
Värmebeständig auto färg

Visa fler instruktioner
1

Lyft den bakre delen av fordonet, med hjälp av domkraft, och vila den bakre änden på de två pallbockar. Demontera fästskruvarna från differentiella plattan med en spärr och drag plattan från axeln.
2

Rengör differential plattan med avfettningsmedel, vatten och tvål. Se till att plattan är fri från all smuts. Torka plattan helt och låt plattan lufttorka under två timmar.
3

Sätt i skruvarna i monteringshålen på differential plattan för att stoppa färgen täpper till hålen, med hjälp av en spärr. Spraya på fyra skikt av värmebeständiga auto färg till plattan. Låt färgen torka i 1 1/2 timmar mellan varje lager färg.
4

Ta bort skruvarna från den differentiella plattan. Sätt tillbaka plattan på baksidan av differentialen och vridmoment till fästbultar till specifikationerna för fordonet. Använd domkraften för att bidra till att undanröja pallbockar och sänk fordonets bakre ände till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84072.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.