Hur man installerar en Full Race Header på bilarna en KA24DE

Den bilarna en KA24DE är en Nissan motor som 240SX var utrustad med. Som ett sällsynt bakhjulsdrift sport japanska sport Coupe, åtnjuter 240SX en stor eftermarknad följande. Installera ett race header är en vanlig modifiering för att generera mer kraft i bilarna en KA24DE. Saker du behöver
hydraulisk domkraft Sida 2 pallbockar
Hylsnyckelsats med spärrnyckel och förlängningar
Skiftnyckel
Penetrerande olja
Syresensor socket
Race header

Visa mer instruktioner
Ta bort Factory Manifold
1

Parkera 240SX på plan mark. Dra åt parkeringsbromsen, sedan använda en hydraulisk domkraft för att höja fordonets front och placera den på pallbockar.
2

Ta bort Bult som håller fabriken grenröret till avgassystemet midpipe.

3

Demontera värmeskyddet som täcker fabriken grenröret i motorrummet. Spraya ner de åtta skruvarna som håller fabriken grenröret till motorn huvudet. Låt bultarna i blöt.
4

Lokalisera de två avgas rören avgasåterföring som är knutna till fabriken grenröret och fäst på sidan av grenröret. Ett rör kommer att bifogas nära den bakre löparen, och en kommer att ligga under grenröret nära den tredje falsen. Använd en skiftnyckel för att ta bort rören, och se till att dra åt skruvarna med penetrerande olja också.
5

Använd en hylsa syresensor och spärr för att ta bort syresensorn. Ställ den åt sidan.
6

Använd en 14 mm nyckel för att ta bort åtta fabriken grenröret behålla nötter. Dra avgasgrenröret ur motorrummet.
Installera Header
7

Sätt huvudet till fabriken plats, återanvända åtta fästmuttrarna som höll fabriken grenröret på motorn huvudet. Löst dra ner header muttrarna.
8

Rengör gammalt packningsmaterial utanför avgasportar och placera eftermarknaden huvudet packningen på huvudet dubbar, fäst sedan eftermarknaden header. Dra åt alla muttrar, dra åt dem i ett korsmönstret börjar med insidan undre muttern, då de inre övre muttrarna, flytta till utsidan.
9

Installera EGR rören på eftermarknaden rubrik. Säkra syresensorn i sprundet i sidhuvudet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87387.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.