Hur man gör en Hood Scoop Funktionell

På grund av populariteten av gamla bilar skolan muskel med jätte huva skopor att foder kompressorer, många moderna bilar säljs med kosmetisk huva skopor för att replikera den aggressiva utseendet på äldre bilar. Medan dessa huva skopor gör ingenting i deras lager tillstånd, kan de göras funktionellt med lite uppfinningsrikedom. Saker du behöver
Bågfil Review verktyg kit med grundläggande verktyg
Flexibel, stor diameter plaströr
Plaströrsystem beslag
Visa fler instruktioner
1

Ta bort huven på din bil. Beroende på märke och modell, kan detta åstadkommas på många sätt, men oftast innebär att ta bort gångjärnen och andra pneumatisk lyftanordning, eller stag. Sedan är det bara öppna motorhuven av bilen och lägg det på marken uppochned.
2

Ta bort blockeringen från insidan huven scoop. I de flesta märken och modeller, detta är helt enkelt en plast blockera storleken och formen på scoop som avlägsnas antingen genom att skruva eller unbolting den eller, i mer radikala fall måste det skäras bort med hjälp av en bågfil. I många fall kan detta kräva att du tar bort ett foder på undersidan av huven. Addera 3

Sätt tillbaka huven på bilen. Helt enkelt vända processen du använde för att ta bort det.
4

Med huven upptryckt, kör plaströr från rutan som håller din luftfilter på undersidan av din nu öppen huv scoop. Återigen, beroende på märke och modell av din bil, kan detta rör passar perfekt, eller kan behöva justeras eller extra material för att passa din huv scoop.
5

Fäst ledningen till både luftfilterboxens och huven scoop hjälp av rörledningar beslag och stäng huven. Frisk luft kommer nu att matas direkt från hood scoop till luftfilter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95154.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.