Så skärmar Däck att måla Wheels

En gammal fälg kan ges ett helt nytt utseende med ett nytt lager färg. Täck däcksidan innan du målar eller du får färg där du inte vill ha det. Måla över-spray på gummit på ett däck ser hemskt och inte lossnar lätt. De leveranser som behövs för att utföra denna uppgift återfinns i färgen avsnitt av din lokala hem förbättring butik. Jobbet tar bara cirka 20 minuter per däck, kanske mindre, när du får kläm på det. Ta däcken utanför fordonet innan maskera dem. Saker du behöver Sida 2 tums självhäftande maskeringstejp Sida 3 mm målare plast (stor nog att täcka hela sidoväggen och däckets slitbana) katalog Svart markör
Brukskniv
12 tums maskering papper (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Placera en remsa av hög självhäftande maskeringstejp hela vägen runt däcksidan där den möter kanten på fälgen. Gör detta på båda sidor av däcket om du kommer att måla båda sidorna av fälgen. Placera bandet så hårt som du kan för att få en bra tätning. Lösa band ska låta färgen att komma under det. Tryck bandet tätt med dina fingertoppar.
2

Lägg en bit tre millimeter målarens plast över däcket och fälgen så hela däcket är täckt.
3 < p> Rita en cirkel på plasten med en svart markering. Följ den yttre kanten av den tidigare tillämpade maskeringstejp med markören.
4

bort plasten från däcket och klipp ut cirkeln med en mattkniv. Följ den svarta markören mönstret medan skärning.
5

Lay plasten tillbaka över däcket och sedan placera en annan bit maskeringstejp hela vägen runt. Placera bandet så att en tum av dess bredd kontakter med det tidigare applicerade tejpen, och den andra tum av dess bredd fastnar på plasten. Fälgen är nu klar för målning. Upprepa denna process på den andra sidan av fälgen om så önskas. Du kan svepa de yttre utskjutande kanter målarens plast över däckets slitbana och fäst den motsatta sidan av däckets sidovägg för att hålla den på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86058.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.