Hemlagad Truck Body

Oavsett om du bygger en off-road trail buggy eller letar efter något ovanligt att köra runt staden, kan en ny lastbil kropp skapas med rätt verktyg och kompetens. Innan man börjar på ett sådant projekt, kontakta din lokala tagg och titel kontoret att avgöra huruvida dessa påhittade kroppar är lagligt i ditt område. Planen

Skapa den enklaste och mest grundläggande kropp möjligt. Tänk på det som Hummer H1 tillvägagångssätt. Hummer skönhet är inte i sina flödande linjer och proportioner tilltalande, men i slägga funktionalitet sin kantighet konstruktion.
Starting Out

Att bygga en kropp från grunden, börja med en naken ram. För de flesta lastbilar, uppgår det att ta bort den främre klippet, hytt och säng. Efter avlägsnande dessa stora karosskomponenter, ominstallera fästen fabriken förkroppsligar och tillverka stålplattor och tvärbalkar för att skapa en sub-frame för kroppen. För hytten, kommer en rektangulär ram av två av tre tums stålrör fungera som ett golv. Du kan använda en av två tums stålrör för främre klippet. Som för sängen, det är upp till dig. Du kan rama in en vanlig säng, ett trä flak eller ens ett verk-truck stil skåp säng.
Finish Framing

Ett avgörande steg till riktig bodybuilding är att installera system som du går längs, och sedan bygga runt dem. Börja med rattstången, bromspedaler och mekanismer, pedaler bensin, bränsletank och allt annat som behövs för att köra trucken. Planera i förväg och bygga inramning för dessa med 1 av 2 tums stål lager. Du ska ha en komplett, kör bil innan du ens börjar bygga dörrposterna, vindskydd, tak ram och hjulhus. Skinning Frame


När du har grundläggande inramning, installera skinn som kommer att hålla regn och smuts från din rygg. Nio-gauge rostfritt stål kommer att pågå en lång tid och ta en hög polish, men kan vara lite tung och dyr för vissa. Alternativt, kan du överväga aluminium diamond plattan eftersom den är stark, ser robust och kan behålla sitt utseende under en lång tid, om ni inte har något emot periodisk polering. En idé för en särskilt tuff look är att montera skinn på insidan av utformningen, lämnar dessa härligt fyrkantrör exponerats för alla att se. Black Diamond Plate skinn fäst med pop-nitar och utsatt, kommer lastbil-säng belagd inramning gör en Humvee ser ut som en ljusblå Prius i jämförelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84071.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.