Självmord dörrinstallation

"Suicide dörrar" öppna i motsatt riktning från konventionella bildörrar och tillför en unik look till ett anpassat jobb. De gör det också lättare för passagerarna att lämna fordonet. Istället för gångjärnen är knutna till framsidan av bilen, öppnar de till baksidan. Detta ökar oddsen att en dörr öppnas i trafiken stängs tillbaka på dig istället för att flyga iväg, därav namnet. Det är lönsamt att själv installera dörrar självmord bil. Denna typ av dörr är också kallad en bakre-svängbara eller tränare dörr. Wiring

Inkoppling till makt lås, fönster och speglar kommer att behöva utvidgas tillräckligt länge för att löpa längs bilens ram till platsen för de nya gångjärnen.
Gångjärn

Köp ett självmord bilpaket gångjärn eller besöka en junk yard. Se de valda gångjärnen antingen var utformade för din bil eller är åtminstone tillräckligt stor för att stödja vikten av dörren. Underlåtenhet att göra detta kommer att leda till hängande och dörren går inte att stänga ordentligt. Låt de ursprungliga gångjärnen på plats medan du mäta och markera platsen för de nya gångjärnen. Du kommer att behöva en svetsare att klippa och göra nödvändiga justeringar för att säkerställa en bra passform, såsom att fästa gångjärnen och skära gångjärn fickor.
Andra objekt

Fundera på hur dörren ska haka nära. Suicide gångjärn kit innehåller ofta sådant som dörr och dörrkarm fickor och lås och anfallarna, inbegripet nödvändiga plattorna. Titta på din befintliga dörr mekanism och bestämma det bästa sättet att fästa ett Bear Claw spärren till dörrhandtagen. Annars kommer du inte att kunna öppna och stänga dörrarna. Ett annat alternativ är att faktiskt flytta dörrhandtag för att göra det mer bekvämt.
Tips & råd

bort fönstret och gummitätningar från dörren innan du börjar.

Om den främre och bakre luckan kommer både vara ledad i mitten av bilen, Se till att det finns tillräckligt med utrymme för båda dörrarna öppna utan att skada varandra.

flytta fordonet fendrar kan göra det lättare att skära fickor och gör nödvändiga svetsning.
laglighet

Innan du installerar självmord dörrar, kontrollera med lokala myndigheter för att säkerställa att de är lagligt i ditt område.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83914.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.