Hur man gör en OBD0 till OBD1 Conversion Selar

B-serien 4-cylindriga motorer som finns i Honda Samhällskunskap och Acura Integras använde pre-OBD1 ledningar före 1992. Ägare som vill ställa dessa motorer eller slutföra en korrekt diagnos av sitt fordon kör staten är oförmögen att använda sina elektroniska tuning och diagnostiska enheter, såvida de omvandlar motorns ledningar från OBD0 till OBD1. Saker du behöver
Avbitare
Lödkolv
eltejp
Vippströmställare
Visa fler instruktioner
1

Anslut den bruna tråden till en av de svarta trådarna på 4-tråd O2-sensor. Anslut den lila ledningen till den gröna kabeln på 4-tråd O2-sensor. Skapa båda anslutningar med lödkolven för att ansluta varje tråd tillsammans. Täck varje lödanslutning gjord med eltejp.
2

Anslut den gula ledningen till en av de svarta kablarna på 4-tråd O2 censurera. Anslut den grå kabeln till den vita ledningen på sensorn.
3

Anslut den svarta kabeln till den grå single-wire VTEC solenoid. Anslut den gröna ledningen till VTEC tryckvakten placerad nedanför VTEC solenoid.
4

Anslut den gröna ledningen om omvandling sele till den blå kabeln på tryckvakten. Anslut resterande tråd på selen till en bergvärmepump.
5

Anslut den vita kabeln till single-wire knock sensor på baksidan av blocket ovanför oljefiltret. Anslut den blå och orange trådar till en vippströmbrytare. Bytet kommer att användas för att kontrollera koderna via "Check Engine" light när brytaren växlar.
6

Anslut den röda kabeln till IAB secondaries "rosa /blå tråd och den svart /gula ledningen från IAB secondaries till batteriet.
7

Anslut den största vita kabeln från OBD0 distributören kontakten till gul /gröna kabeln på OBD1 distributören. Anslut den minsta vita OBD0 kabeln till den vita OBD1 tråden. Dubbelkolla dina kontakter och starta bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87503.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.