Hur installerar jag Bogsering Speglar på en Dodge Ram?

Om du gör någon bogsering med din Dodge Ram, kanske du har märkt att beståndet speglarna är inte lämpliga för detta ändamål. Du kan installera nya bogsering speglar som sträcker sig så att du kan se runt din släpvagn. Speglarna kan beställas för din specifika år av Dodge Ram med en Biltema. De kommer drivs och upphettas för att matcha din befintliga konfiguration. Du måste också köpa en monteringsbygel fäste för dem att undvika motorväg vibrationer. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
platt skruvmejsel
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
bort det gamla Speglar
1 < p> Öppna båda framdörrarna på lastbilen och lokalisera de två skruvarna i dörrhandtaget. Ta bort dessa skruvar med en stjärnskruvmejsel.
2

Ta bort skruven nära spegeln plats på insidan dörrpanelen med en skruvmejsel.
3

Bänd dörrpanel rabatt på dörren med hjälp av en platt skruvmejsel. Den hålls i dörrkarmen med små plastclips. Dessa clips hoppar ut genom dörren med en liten kraft.
4

Ta bort de tre 10 mm muttrarna som håller fast den gamla spegeln på plats med en spärr och uttag. Koppla ur strömförsörjningen om du har makt speglar.
5

Upprepa dessa steg med den motsatta spegeln. Addera Installera de nya speglarna
6 < p> Placera bogsering speglarna på plats. Det finns tre nitar på bogsering speglar som matas genom dörren. Placera montera fästet på pinnbultarna. Trä muttrarna på pinnbultarna och dra åt dem med Ratchet och uttag.
7

Återanslut kontakten strömförsörjningen till de nya bogsering speglar.
8

tillbaka dörrpanelen genom att trycka klämmorna dörrpanel i dörren. Kontrollera att varje klipp ordentligt har satt innanför dörrpanelen genom att kontrollera den för glapp.
9

tillbaka de två skruvarna i handtaget och en nära spegeln på insidan dörrpanelen med Phillips skruvmejsel .
10

Upprepa dessa steg med den motsatta spegeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84300.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.