Hur du anpassar en Oldsmobile Achieva

Den Oldsmobile Achieva är en amerikansk bil utformas antingen coupe eller fyrdörrars format sedan i början till mitten av 1990-talet. Den Achieva är inte estetiskt tilltalande från fabrik och kan inte mätta allas smaklökar. Därför många eftermarknaden delar är tillgängliga för att hjälpa dig att skräddarsy din Achieva att passa dig, inklusive avgassystem, grillar, hjul och mycket mer. Saker du behöver
Jack
stödbenet
Hjul
Sänkningssatser
Aftermarket stereo
Avgassystem
Grille
Visa fler instruktioner

1

Installera 18-tums hjul på Achieva, men något hjul storlek mellan 18 och 22 kommer att fungera. Om du är intresserad av att gå större, kan du behöva ändra fjädring och fendrar för att rymma hjulen.
2

Sänk Achieva med sänkningsfjädrar. Detta kommer inte bara förbättra egenskaperna för hantering av fordonet, men kommer att göra det mer estetiskt tilltalande.
3

Installera en eftermarknad stereo. Detta kommer att innehålla en CD-spelare, subwoofers, högtalare och en förstärkare. Beståndet stereo är mycket begränsad i fråga om ljudstyrka och ljudkvalitet, och ofta snedvrider grund blåsta högtalare.
4

Installera olika bakljus, såsom klara eller kolfiber bakljus. Detta kommer att ge din bil ett helt nytt utseende.
5

Installera en eftermarknad avgassystem på Ahieva så att V6 motorn kan prestera till sin potential och du kan höra V6 muskeln.

6

Installera en eftermarknad galler för att förbättra utseendet på den främre änden av Achieva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83913.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.