Lift Kit Information

En hiss kit kan sättas till ett fordon så att det ser större ut. Hissen kit höjer kroppen eller upphävande av fordonet , vilket möjliggör större däck som ska bifogas . Lift kit är mer vanligt på pickup lastbilar . Body Lift Kit

kroppen lift kit kommer att höja ett fordons karosseri 1 till 3 inches . En kropp lift kit kommer inte att påverka fordonets fjädring , vilket gör det till ett lättare jobb . Installationen av en kropp hiss kit brukar en dag . En kropp lift kit innehåller block och bultar .
Fjädring Lift Kit

En suspension lift kit kommer att göra ändringar i fabriksarbete på ditt fordon . Denna lift kit kommer att ge din bil en jämnare gång . Till skillnad från en kropp lift kit , innehåller en suspension lift kit fjädrar .
Pros

Den främsta fördelen med en lift kit är kosmetisk . Den kan användas för att få en mer muskulös look för din bil med höjden och extra utrymme för större fälgar . När en hiss är installerad Addera Nackdelar

, det kan göra det lättare för din lastbil för att rulla . För att förhindra detta , se till att dina nya däck är breda . Med den förändrade viktfördelning , gör det också styrningen svårare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95916.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.