Hur du skapar din egen Seat Cover

Göra egna klädslar gör att du kan skräddarsy din bil och skydda din klädsel. För en ny bil, förhindra stötar, fläckar och revor som minskar bilens värde. För en inte-så-nya bilen ger den ett nytt utseende och täcka skadan. Genom att skapa en egen säte täcker du sparar pengar och får välja din egen färg och material. Bil klädslar ger en möjlighet att uttrycka sig. Med lite planering kan du skapa en bekväm och attraktiv klädseln som passar din bil. Saker du behöver
Tape Pen åtgärd Mössor och papper
Tjocka material
Sheet hängslen
Scissors
Yardstick (tillval)
Visa fler instruktioner

1

Mät längden och bredden på bilsätet. Använd ett måttband för att mäta. Förläng tejpen från botten av sätet på den sida av bildörren över området sittplatser till botten av sätet på den motsatta sidan. Ta stolens mätningen från botten av sätet framför till botten av sätet längst bak: förlänga bandet över baksidan av sitsen - under huvudstödet, om nackstödet är avtagbar. Lägg en fot i varje riktning mätningar för att ha utrymme att tuck tyget och dra en del av den under. Fördubbla längdmått. Detta ger den mängd tyg för att täcka två matchande bilsäten. Det finns 36 inches i en gård, så dividera måttet med 36 för att komma upp med det antal meter tyg du behöver. (Se referenser 1)
2

Välj materialet. Välj en tjock, tålig, isolerande material i en icke-upprivning tyg som faux fårskinn för no-sy långvarig bekväm klädslar för året-runt-bruk. (Se referenser 2) bra tyg källor inkluderar tyg butiker, butiker dollar och variation stores.Buy några ark hängslen.
3

Sprid materialet sittunderlag på en ren arbetsyta, såsom en bord eller en räknare. Använd en måttstock eller måttband för att markera en rak linje. Skär materialet. Använd den första delen av materialet som ett mönster för att skära den andra.
4

Ta sätets nackstöd. Häng materialet under sitsen och justera så att den hänger jämnt med samma mängd extra tyg fram och tillbaka och från sida till sida. Använd sax för att peta hål i tyget för huvudstödet för att passa igenom. Mest tyget sträcker sig en bit, så gör små hål.
5

Fäst hängslen till de bakre hörnen och dra hängslen under sätet. Guide hängslena överst baren eller tråd för att hålla dem från att fastna i mekanismen när du justera sätet. Anslut den andra änden av arket hängslen till de främre hörnen av tyget. Stoppa materialet mellan ryggstödet och sittgrupp för att få en smidig passform.
6

Följ stegen ovan för att göra ett baksäte eller bänk sittunderlag. Du kanske måste ta bort en bänk för att installera sittunderlag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83827.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.