Hur du anpassar en Dashboard Ljus

En anpassad instrumentpanel kan bilen entusiasten att visa upp sin personlighet och göra förbättringar på ett fordon som verkligen behöver lite förbättring. Oavsett om det är en fråga om att ändra belysningen eller placera symboler för ditt favoritband eller tidsfördriv på panelen, är en anpassad instrumentbrädan en rolig aktivitet som tillåter individualitet. Nedan finns några sätt att anpassa en instrumentpanel ljus och instrumentbrädan. Instruktioner
1

Börja med att ta bort plastskyddet över instrumentbrädan så att du kan komma åt både panelen och belysningen. Borttagning bör ske i enlighet med instruktionsboken. Om denna information inte finns i din instruktionsbok, kontakta tillverkaren för instruktioner.
2

Byt klara glödlampor med färgade lampor för att lägga till en speciell touch till din dashboard. De flesta bildelar butiker och järnaffär bära dessa små färgade lampor och förändringen är enkel. Se till att använda samma amp på alla lampor.
3

Tänk bort små lökar och rewiring instrumentbrädan med spår ljus istället. Placera spår ljus runt vägmätaren och andra mätare i en kontinuerlig cirkel för att ge den där extra gnistan. Även lätt tillgängliga, kan du rådgöra med en bil elektrisk expert innan konverteringen.
4

Bestäm om du skulle vilja ändra på och av tidpunkten för instrumentpanelen lyser. Trigger system som binder in med tändningen, radio eller bil horn är tillgängliga för den seriösa bil Customizer även om de kan bli kostsamt. Var noga med att belysningen förblir i linje med några statliga lagar.
5

tänka på att ersätta den ursprungliga instrumentbrädan panel med en av de lättillgängliga anpassade paneler på marknaden idag. Några av dessa paneler har bilder från populära hobbies och band musik och ofta innehåller ytterligare eller färgad belysning.
6

Behåll den ursprungliga instrumentpanelen och dess lampor förvaras säkert i fall du vill sälja din bil senare. De flesta köparna uppskattar egen touch men det är bättre att erbjuda både vid tidpunkten för försäljningen. Känn ingen skyldighet att återlämna instrumentpanelen till ursprungliga utseende innan de passerar den utefter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82922.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.