Hur man installerar en DVD Vänd ner Mobile bildskärm

Folk gillar att gå på långa bilturer, men det finns alltid stunder av tristess när en DVD-spelare skulle uppskattas. Bil DVD blir allt mer populärt och bil dvd tillverkare har gjort att äga en bil DVD-spelare praktiskt genom att göra installationen så enkel som möjligt. För att installera en mobil DVD nedfällbar skärm i bilen, behöver du inte några exotiska verktyg och inte behöver installera några nya kablar i bilen. Hela processen tar bara en timme att slutföra. Saker du behöver
Liten platt skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin knacka lite
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1 < p> Placera liten platt skruvmejsel under kupolen ljus och använda den för att försiktigt skapa utrymme mellan takbelysning och taket. När takbelysning är löst, ta bort den med händerna genom att dra den från hålet ner i bilen och tar bort kablaget från baksidan.
2

Tuck kablaget upp i taket hålet där takbelysning brukade vara. Placera monteringsfästet över toppen av hålet och placera den så att den sitter tätt mot taket. Trace runt fästet med en snickare kniv att skära headliner. Ta bort bygeln från taket så att du kan ta bort den kapade biten av innertaket.
3

Dra kablaget ut från taket hålet och mata in det genom hålen i konsolen. Placera fästet över det område på taket där innertaket har avlägsnats. Använd en borr med en maskin kran borr för att borra hål genom kanterna på konsolen i taket. En maskin kran borr skapar lite trådar som håller skruvarna på plats. Borra inte igenom taket.
4

Sätt i skruvarna som följde med fästet genom fästet i taket och dra åt med en Phillips-skruvmejsel. Anslut kablaget till skärmen och skjut monitorn på konsolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84953.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.