Hur man fixar en Saturn Manuell Door Lock

Manualer lås var gemensamma drag på Saturnus bilar hela 1990-talet och mycket av 2000-talet och kan fortfarande ses på många modeller. Dessa lås är mindre komplicerade än de automatiska låsmekanismen och kan fastställas genom att öppna dem inifrån din dörr panel. Oftast, de Saturn dörrlås sluta fungera becuase de sitter fast, upplever skräp eller otillräcklig smörjning. Du kan åtgärda dessa problem på bara några sekunder från sätet för din Saturn bil. Saker du behöver
Sladdlösa Tänger borra Addera Visa fler instruktioner
1

Ta bort bultar och skruvar från insidan av dörren handtaget. Det kan finnas så många som 30 av dessa, så att du kan spara tid genom att ta bort dem med en skruvdragare.
2

Bänd upp dörrhandtag och lås mekanism täcker med ett platt blad och lyft försiktigt dem ut ur sina nuvarande positioner. Du kan behöva ge dem en bogserbåt med en tång om de sitter fast på plats. Addera 3

Börja dra ner på dörrpanelen bort från dörren. När det börjar röra sig, greppa gummigrepp på panelen precis nedanför fönstret. Dra från både toppen och botten av dörrpanelen för att ta bort det från dörren.
4

Leta mekanismen dörrlås och använda en spray smörjmedel att spraya alla rörliga delar i mekanismen. Ta bort eventuella extra skräp eller trasiga bitar, och se till att det inte finns några skärpta bitar i den mekanism som kört fast eller gnugga mot sidorna.
5

Flytta låsmekanismen fram och tillbaka och lyfta omkopplaren upp och ner för att se till att de är både smorda och flyttar effektivt. Sätt tillbaka dörrpanelen för att slutföra proceduren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86850.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.