Hur anpassar jag en 1989 Honda Accord?

Det finns många sätt att anpassa en 1989 Honda Accord med både certifierad Honda Original Equipment Manufacturer (OEM) delar samt eftermarknaden delar från mindre, utomstående företag. Den 1989 Honda Accord använder motor och fjädring komponenter som har funnits i decennier nu, så det har funnits tid för en mycket stor industri som ska byggas runt skräddarsy det hur du vill. Motorn, fjädring, hjul, avgas och många andra delar har eftermarknaden alternativ tillgängliga, och till ett överkomligt pris med tanke på åldern på plattformen. Saker du behöver
Välutrustade bilverkstad (för de mer komplexa uppgraderingar)
Visa fler instruktioner
1

Swap i en helt ny (eller måttligt används) motor , med tanke på åldern på en 1989 Accord, skulle det bästa alternativet vara att byta ut motorn helt som nya motorer har högre prestanda och tillförlitlighet och är mer bränsleeffektiva, förutom att inte ha årtionden av slitage på övningarna kan köpa ett antal performance motorer färdigbyggd från utomstående företag, eller köpa ett kort block och bygga motorn själv. Det kommer att ta en bra bilverkstad två veckor att utföra en motor swap ordentligt, och kan kosta ytterligare $ 1.000 till $ 2,000, beroende på eventuella behov reparationsarbete. Rost är en ständig fara med bilar från 80-talet som stålet då hade fler orenheter, även importen.
2

Flash motorstyrenheten (ECU), vilket innebär att ersätta den programvara som körs motorn. Det börjar på runt $ 200 (beroende på märke och metoden för installation) och bara behöver ansluta en modul till den diagnostiska porten på Accord, men med en gammal motor, kan de prestandavinster vara minimal på grund av slitage på interna delarna av motorn. Det här alternativet fungerar bäst om du även uppgradera luftintaget.
3

Uppgradera Honda Accord avstängning för ökad hantering och grepp. Race-spec coil-over chocker (hydrauliska stötar lindade med fjädervarven som möjliggör mycket snabbare avkastning priser) är de mest populära eftermarknaden fjädring uppgraderingar eftersom de håller vägen hårdare, men de ger också en styvare rida
4

Installera fjäderben hängslen i motorrummet, bål och underredet för att öka vridstyvheten i bilen, förhindrar chassi flex när bilen är i G-krafter från snabba svängar. Detta kostar runt $ 200 till $ 400 för ovan-body fjäderben beroende på märke, och de kan installeras i hemmet av slutanvändaren. Underredet stöttor kan kosta $ 800 till $ 1000, och kräver hydrauliska domkrafter för att lyfta bilen, så ett välutrustat bilverkstad skulle behövas.
5

Installera en eftermarknad avgassystem, helst byta ut hela systemet på grund till en ålder av 1989 Honda Accord. En eftermarknaden race-spec Ljuddämparen är konstruerad för större avgasflödet och en högre vrål, och kostar $ 400 till $ 1000 beroende på märke. Det kommer att ta en bilverkstad bara en dag att installera en ljuddämpare ensam, men om de måste byta avgas röret på grund av rost, kan det ballong upp till en veckolång projektet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85210.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.