Hur göra Custom tänder på bilar

Ett av de enklaste sätten att snabbt anpassa din bil är genom egna ljus. Anpassad belysning och anpassade alternativ belysning för bilar kommer i ett nästan oändligt utbud som kan installeras i ditt garage med några enkla verktyg. Välja rätt anpassade ljus kit och perfekt anpassade ljus färg kan ställa din bil bortsett från de andra på vägen i samma märke och modell. Ta dig tid att göra forskning på strålkastare, bakljus, ljus kit och alternativ glödlampa för ditt specifika fabrikat och modell så att du kommer att välja den perfekta anpassade lamporna för din bil. Saker du behöver
bil
dator
Lights Internet
Skruvmejsel
Digitalkamera
Visa fler instruktioner
1

Order och installera dimljus om din bil inte har dem. Dimljus är både funktionella och estetiska. Anpassade dimljus kan förbättra din synlighet vid körning i dimma samt ger bilen ett mer elegant utseende.
2

Uppgradera din strålkastare till Xenon HID lampor genom att installera en konverteringssats för bilens fabrikat och modell. Xenon lampor är ljusare i mörkret och effektivare, plus det finns ingen glödtråd som lossnat om du träffar ett gupp i vägen eller kör genom områden vägbyggen.
3

Uppgradera lökar i dina bakljus eller helt ändra dina bakljus till de nya Euro lampor eller LED-lampor. Använd OEM spec bakljus att uppgradera lökarna när du använder det gamla huset och ledningar. Eller för en mer elegant och sportigt utseende, konvertera ditt system till Europa ljus kit eller lysdioder (LED) ljus kit som finns specifikt för bilens märke och modell.
4

Installera strålkastare omfattar att ge intryck av egna lampor på lager lampor eller att ytterligare anpassa de egna lampor på din bil. Dessa kommer i en rad olika färger, se till att välja de som inte minskar din synlighet när du kör.
5

Installera tredje bromsljus, om det är ett alternativ för din bil. Vissa sportiga fordon kommer att ha denna möjlighet genom aftermarketdel återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83575.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.