Hur man installerar ett tredje sätesraden i en Explorer

Med populariteten för stadsjeepar som familjens fordon, började många biltillverkare gör tredje sätesraden för vissa modeller. Många Ford Explorers utrustade med en tredje sätesraden. Om din Explorer inte, då kan du installera en tredje-parkett med en liten mekanisk kunnande och vissa delar beställda från fabriken eller från ett skrotupplag. Det kan vara lite trångt, men stolen kommer att passa. Saker du behöver
måttband
Bultar Drill
Wrench
Seat parentes
Utility Knife
Seat
Visa fler instruktioner

1

Öppna den bakre luckan på i Utforskaren. Ta bort mattan och isoleringen tills plåten exponeras. Undersök om det finns hål i SUV för en sitskonsolen. Mät avståndet mellan konsolen hålen i bilsätet med hjälp av måttband. Borra hål i golvet i SUV motsvarar mätningarna, om skruvhål är inte där.
2

Bolt fästena i hålen i SUV med nyckeln tills de är säkra. Sätt tillbaka isoleringen och på mattan, som täcker konsolerna. Skär hål i mattan där fästena sitter, så att de sticker ut genom mattan.
3

Plocka upp stolen och placera den i den bakre delen av SUV. Placera stolen över fästena och justera tills den snäpper på plats. Sitsen är komplett och säkert i fordonet. Du kan också ta bort stolen när den inte behövs, eller om du behöver extra lagringsutrymme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86712.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.