Hur du ansluter en Turbo Boost Gauge

Turbo utrustade bilar och lastbilar använder en kombination av forcerad luft i motorns insugningsrör plus bränsle att skapa hästkrafter som överförs till vägen via drivlinan. Factory turbo fordon kommer med en mätare som mäter detta uppsving, men ineffektivt. Jobbet av eftermarknaden Laddtrycksmätare är att mäta mängden invald luft som skapas av systemet inne i insugningsröret, vilket indikerar hur mycket ström som skapas samt värme som kan bygga upp inom dessa laddade turbomotor paket. Eftermarknaden boost mätare är en viktig del av ökad prestanda för turbo bilar eftersom fabriken mätare är anslutna till fordonets dator snarare än den faktiska laddtryck byggs inuti insugningsröret. En boost mätare är enkel att installera och tar bara en timme att slutföra. Saker du behöver
assemblyDashboard Laddtrycksmätare montering panelVacuum hosePliersN /P fittingT-fittingHose clampElectric
tapeScrewdriver
Visa fler instruktioner
1

Säkra instrumentbrädesmontage panelen i en position som kan ses lätt när manövrera fordonet. Placeringen av den nya uppsving spårvidd är böjlig. Allt från en A-stolpe pod mount till en rattstång adapter, är den undre streck monteringskonsol fastsatt med två självgängande skruvar som drivs in i den nedre kanten av instrumentpanelen nära mittkonsolen. En enkel placering, monterad på instrumentbrädan Laddtrycksmätare ger föraren en snabb överblick över Laddtrycksmätare när det behövs och är ur vägen för vyn eller händer.
2

Ta bort den övre skruvlocket som kommer vara den främre gjutningen när Laddtrycksmätare installeras i monteringspanelen. Den övre delen av spårvidd skruvarna off och sedan mätaren är placerad bakom monteringspanelen, och sätts in i panelen så att den främre skruvlock kan fästas på mätaren. Dra åt skruven locket på mätaren tätt och mätaren kommer att stanna på en plats under användning. Om mätaren använder skruvar eller muttrar och bultar för att fästa fästet, gör detta nu för att säkerställa att mätaren är skyddad från skador.
3

Direkt boost mätare sändande enheten genom brandväggen för fordon i motorrummet sängutrustning kabelstam passager att slutföra denna uppgift. Skär ett hack av en gummiring som skyddar befintliga ledningar eller kablar för att passera slangen sändarenhet genom till motorrummet för anslutning till det uppsving systemet. Säkra spolning med plastbandet downs som kan säkra den nya slangen till befintlig tråd och vägar slang.
4

Anslut till befintliga boost system turboladdad motor paket via befintliga vakuum slangar som kan hittas anslutning till insugningsröret hos motorn. Execute denna metod genom att splitsa in i slangen med ett "T"-adapter och samma storlek spolning och N /P adaptrar med samma diameter som röret eller slangen. En annan metod vore att borra och gänga direkt i avgasgrenröret för att få de mest exakta avläsningar. Den senare metoden är expert betygsatt. Dammsugarslangen Laddtrycksmätare aktivering är 100 gånger bättre än en fabrik mätare eller en turbomotor utan en mätare, så håll det enkelt för bästa resultat totalt.
5

Wire boost mätare använder radion som en väg till makten och grunder som behövs för att driva en elektronisk eller digital boost mätare. Mekaniska boost mätare kan drivas med tryckluft ensam, men mätare på natten måste tändas på något sätt för att vara användbara. Kontrollera att anslutningarna till makten, tändning, belysning, och marken till tråd en boost mätare för korrekt funktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82992.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.