Hur man installerar ett DDM HID

DDM Tuning är ett företag som tillverkar högintensiva system urladdning belysning för olika bilar och lastbilar. Installera en DDM HID kit varierar baserat på din bil, men generellt innebär att ersätta din fabrik lökar med HID lampor, och sedan ansluta en ballast till bilens elsystem. Saker du behöver
DDM HID kit
Dremel kit
Hylsnyckelsats med spärrnyckel och förlängningar
Liten platt skruvmejsel
buntband
Visa fler instruktioner

1

Installera HID lampor i strålkastarna på din bil. Generellt, om du öppnar huven och undersöka baksidan av strålkastarna, kommer du att se en hållare av metall fjäder som håller lökarna i strålkastaren, eller en stor rund plast bezel. Ta den kvarhållande ramen genom att vrida den moturs. Dra ut glödlampan från bilens kabelnät, och sedan lossa på klämman eller ta bort låsringen och ta bort lager glödlampan. Försiktigt ställa stock lökar åt sidan, så du kanske vill spara dem för säkerhetskopiering.
2

Förstora befintlig tråd genomgående hål i plast bezel. Den DDM HID kit kommer att ha tjockare sladdar till glödlampan, så du kan behöva för att förstora öppningen i plast bezel. Du kan vrida en platt skruvmejsel i det lilla hålet i mitten av plastinfattning att ta bort plasten och förstora hålet, eller använd en dremel verktyg med en stor borr. Du behöver bara att förstora hålet nog att låta de tjockare DDM kablarna att passera genom ramen. Var noga med att torka bort eventuella plast spån före användning.
3

Installera DDM HID lampa till fabriken plats och säkra med låsring eller fästskruv.
4

Bestäm en monteringsplats för DDM HID ballaster. Du vill behålla de förkopplingsdon torrt, och bort från varje motor bälten och fläktar. Använd dubbelhäftande tejp för att fästa de förkopplingsdon till en platt plats, eller så kan du använda buntband på de fyra monteringsflikarna på förkopplingsdon.
5

Anslut fabriken ledningsnätet plugg för glödlamporna till DDM kabelnätet kontakten, anslut sedan kontakterna i DDM kabelnätet in i DDM förkopplingsdon. Anslut två stift hög-låg-funktion kontakten i fabriken sele.
6

Kör strömkabeln (den röda eller "+" tråd) från förkopplingsdon till den positiva polen på batteriet och anslut det till den positiva batteripolen. Anslut DDM HID negativa kabeln (svart eller "-") till den negativa inlägg på batteriet

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87391.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.