GReddy Turbo Timer Instruktioner

Under normal drift, når turbo i en turboladdad bil mycket höga temperaturer. Turbon är i allmänhet kyls av motorns oljeförsörjning, vilket leds till turbon. När motorn är avstängd, så är den turbo oljeförsörjning. Detta kan leda till en överhettad turbo, vilket inte är bra för turbo och kan leda till kortare livslängd eller skada, särskilt på höga hästkrafter applikationer. En turbo timer håller motorn igång under en kort period efter att tändningen är avstängd, vilket gör att turbon svalna. Med hjälp av en sele adapter


Starta installationen genom att placera ledningsnätet som går till bilens tändningslås. Detta kommer att ligga nära eller under rattstången och kräver vanligen avlägsnandet av trim runt rattstången och närliggande streck område. Om det finns något, koppla ur inline kontakt som dirigerar samman trådarna nära tändningslåset. Om du använder en extra Greddy sele adapter, anslut adaptern till inline-kontakten som går till tändningen. Anslut tillvalet kabelhärvan till selen adapter i ena änden och turbo timer på den andra änden.
Wiring det själv
p Om du inte använder den medföljande ledningar sele adapter eller inte kan få en för din bil, använd butiken manual för din bil för att hitta tråden eller trådarna som dirigeras till "ON" läget för tändningslåset. Anslut den gröna ledningen från turbo timer till tråden som går till "ON" läget. Du kan ansluta dessa med en lödkolv eller inline kontakter lindade med eltejp. Nästa, hitta en tråd på tändningslåset sele som går till ett tillbehör och anslut den till den blå kabeln på timern. Jorda den svarta kabeln från timern till en metall, måla fritt marken innanför instrumentbrädan nära tändningslåset. Använd en rund ögla i änden av tråden och skruva fast i marken.
Montering och testa turbo timer Zazzle.se Använd

dubbelhäftande tejp att montera turbo timern till instrumentbrädan toppen eller någonstans liknande. Du kan också dölja den i handskfacket, om du inte vill att det ska synas. Med hjälp av knappen på framsidan av turbo timer, välj den tid du vill att motorn stannar körs efter att du har slagit av tändningen. Starta bilen och sedan slå av tändningen. Om timern fungerar korrekt, bör motorn hålla igång för den tid som valdes på timern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83445.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.