Gör det själv Spray i Bedliners

Du har valt att lägga till en spray-i sängen liner till din bil, men vill inte betala en detailer butik för att göra det. Så du har kommit till slutsatsen att detta är ett projekt som du kommer att ta itu med hemma. Detta projekt kan definitivt vara en gör-det-själv-jobb. Det finns en del viktig information att vara medveten om dock, och måste-do steg att följa för att slutföra jobbet väl. Saker du behöver
Spray-i sängen liner kit
Maskeringstejp
180-grit sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Tape off med maskering tejpa hela närområdet av flaket som du inte vill att sängen liner sprutas på. Se till att du fylla i denna del av uppgiften grundligt, eftersom spray-on program kan inte tas bort när den tillämpas.
2

Använd grovt sandpapper, ca 180 grit, att scuff upp de områden där fodret kommer att tillämpas. Detta är viktigt eftersom det tillför textur till botten av lastbilen för sprayen liner för att hålla sig till. Arbeta från framsidan av sängen mot bakluckan, se till att hela ytan slipas.
3

Rengör insidan av sängen genom att sopa skräp ut med en kvast. Du kommer då att behöva tvätta ur insidan med vatten och torka den grundligt. Detta kommer att försäkra en smidig päls vid tillämpningen av produkten.
4

Spray sängen liner produkten först in i de svåra att nå platser som t.ex. hörn. När detta är gjort, kan du applicera sprayen på resten av ytan. Coat sängen i jämna rader, sprutning från ett avstånd av 18 till 24 inches. Börja på baksidan av sängen och arbeta dig till bakluckan.
5

Låt första lagret torka ordentligt i 30 minuter. Efter det första skiktet är helt torr, tillämpa en andra och tredje lagret av produkten. Tillåt en 30 minuters torktid mellan varje skikt och efter den slutliga ansökan.
6

Ta bort maskeringstejpen som tillämpades i början av uppgiften. Låt din nya säng liner för att torka i minst 24 timmar innan du lägger något i det. Detta kommer att försäkra att sängen liner produkten är helt inställd och inte smetar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87057.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.