Programmering Instruktioner för en 1998 Isuzu Rodeo Keyless Entry

Programmera keyless inresa fjärrkontrollen för 1998 Isuzu Rodeo kan du låsa, låsa upp och pop bakluckan på bilen på distans. Keyless inträde är inte bara bekvämt, det är en säkerhetsåtgärd eftersom det tillåter dig att komma in i bilen snabbare i en nödsituation. När du har det nyckellösa systemet installerat på Rodeo, är processen att programmera nyckellösa fjärrkontroller enkel, kräver inga verktyg och kan slutföras inom några minuter. Instruktioner
1

Sätt i nyckeln i tändningslåset med förardörren öppen. Vrid nyckeln till "ACC" läge då "LOCK" tre gånger inom tre sekunder för att komma "programmeringsläge."
2

Öppna och stäng förardörren två gånger inom 10 sekunder. Vrid nyckeln i tändningslåset till läget "ACC" läge då "LOCK" igen tre gånger inom tre sekunder. Stäng och öppna dörren igen en gång inom 10 sekunder. Makten dörrarna låsa och sedan låsa upp för att bekräfta att bilen har gått in i programmeringsläget.
3

Tryck på "LOCK"-knappen på fjärrkontrollen du programmerar till bilen inom 20 sekunder fordonet kommer in "Program-läge." Makten Dörrarna låses då och låsa. Tryck på "låsa upp"-knappen på samma fjärrkontroll och dörren låsa och låsa upp igen för att bekräfta fjärrkontrollen framgångsrikt var programmerad att det nyckellösa låssystemet. Upprepa det här steget för alla ytterligare fjärrkontroller som du vill programmera.
4

Ta ut nyckeln ur tändningslåset för att avsluta "Program-läge." Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85217.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.