2003 GMC utryckningsfordon Alternativ

GMC levererar utryckningsfordon till sjukhus, brandkår, akuta räddningsenheter och militären. Dessa är ofta vanliga mass-producerade bilar och lastbilar som får uppgraderingar för att passa deras behov som utryckningsfordon. GMC är ett dotterbolag till General Motors och marknadsför sina fordon i Nordamerika och Mellanöstern. Under 2003 GMC tillverkade sändebud, en midsize SUV, Safari, en mid-size van, det Savana, en full storlek bak-wheel-drive van, Sierra, en full-size pickup truck, Sonoma, en mid-size pick-up truck och Yukon, en full-size utility vehicle. Grille Guards och barer Bull

brottsbekämpande myndigheterna världen över använder grillen vakter och barer tjur på sina utryckningsfordon för att ge extra skydd för kylaren, motorn och andra viktiga delar som kan skadas i en head-on kollision. Alla 2003 GMC modeller kan uppgraderas med ett brett utbud av grillen vakter såsom Tuff-Bar, Westin Ultimate Bull Bar och Black Horse grillen vakter.
Skid Plates

Skid plattor förbättra den aerodynamiska profilen av ett utryckningsfordon och förbättra dess prestanda på snö. Hasplåtar skyddar och platta till GMC: s underrede, vilket gör det lättare att driva igenom snön. Den 2001-2003 GMC Sierra 1500 och 2500, till exempel, kan utrustas med lägre sladdstyrningsmedel arm plattor för att förbättra sin off-road och snö körförmågan som utryckningsfordon.
Utryckningsfordon Belysning

GMC utryckningsfordon är berättigade till ett brett utbud av belysning alternativ. Dessa inkluderar halogenlampor bar, varningslampor och ljus prioriterade. Färgen på belysningen beror på syftet av fordonet. I USA, blåljus utse generellt fordon av brandmän, polis och akut medicinsk tekniker, medan en grön ljus är ett tecken på en brandchef och bilarna han personligen godkänner detta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96339.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.