Hur man installerar en varvräknare i en Chevy S-10

Varvräknare ger en mängd information mycket djupare än bara hur många rotationer motorn gör varje minut. En varvräknare kan hjälpa till att identifiera en motor cylinder som misständning, ge information om vad den bästa gasen ska användas för S-10 är, och hur mycket belastning läggs på motorn under belastning, t.ex. vid körning med släpvagn eller reser på motorvägen. Tricket är att kunna tolka informationen. Installera en varvräknare på din S-10 kan hjälpa till att förebygga allvarliga reparation frågor, dock. Saker du behöver
3/8-tums enhet socket uppsättning
Flat och slitsade skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Installera varvräknare på truckens instrumentbrädan där du vill att den skall placeras. Undvik att placera den direkt i din siktlinje, utan snarare placera den till vänster eller höger om ratten, där du kan se det från ögonvrån. Varvräknaren kit innehåller ett fäste med självgängande skruvar. Skruva fast fästet på instrumentbrädan och montera varvräknare på konsolen.
2

Kör trådarna för varvräknare bakom och under instrumentbrädan och ut genom brandväggen. Det finns flera andra kabelstammar längs brandväggen för S-10 med gummitätningar. Skjut kablarna genom tätningarna och in i motorrummet.
3

Öppna huven på lastbilen och dra kablar genom. Det finns två svarta jordkablar och två röda Krafttrådar medföljer varvräknare. Skruva jordkablar tillsammans på en ren, omålad chassi marken, sedan koppla bort batteriet i trucken.
4

Öppna säkringsdosan av lastbilen, sedan skruva isär den från ramen för att ge dig tillgång till undersidan. Leta säkringen som driver tändningskretsen, och sätt en av de röda trådarna i facket. När det är färdigt, bult säkringsboxen tillbaka till ramen och ersätta dess omslag.
5

Leta truckens distributör. Det finns en tråd som leder från distributören som kan användas för varvräknare. Efter varvräknaren instruktioner, skarva varvräknare tråden i distributör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86542.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.