Hur man installerar ett Glowshift Boost Gauge

Om du har en turboladdad bil som har modifierats eller lägger ut en massa uppsving är ett uppsving mätare bra försäkring mot överskott uppsving, vilket kan skada motorn. En boost mätare läser uppsving som en turboladdare tvingar in i motorn genom att läsa lufttrycket i insugningsröret och låter föraren veta hur mycket boost blir levererad hela varvtalsområdet. GlowShift är ett av flera företag som erbjuder ett omfattande utbud av boost mätare. Saker du behöver
GlowShift Laddtrycksmätare kit
Gauge pod (tillval) katalog Borr och 3/8-tums bit
Skruvmejsel
Elektriska kontakter
Lödkolv (tillval)

Visa fler instruktioner
1

Bestäm var du ska montera mätaren. GlowShift erbjuder en mängd olika skida som kan montera på A-stolpen, instrumentbrädan eller mittkonsolen. Du kan också montera mätaren på rattstången om det finns plats eller en befintlig luft-ventilationshål.
2

Borra ett litet hål i brandväggen i närheten där spårvidden kommer att monteras på mätaren s tryckledningen att passera. Du kan också söka efter ett befintligt hål för en annan komponent och dra vakuum linje genom den.
3

Sätt tryckledningen genom hålet och in i motorrummet, se till att det finns tillräckligt längd för att nå insugningsröret. Om det inte finns tillräckligt lång, kommer du behöva köpa ytterligare vakuum ledning i Biltema.
4

Lokalisera en befintlig vakuum linje som går till insugningsröret. Skär linjen och sätta i ett "T"-adapter som gör att det uppsving mätare tryckledningen som skall skarvas in i vakuumledningen. Du kanske också kunna använda en gängad adapter för att fästa linan till grenröret om det finns ett gängat hål finns. Se till att ledningen inte kommer i kontakt med några varma eller rörliga motordelar. Använd buntband vid behov för att hitta det säkert.
5

Fäst änden av tryckledning till mätaren med den medföljande hårdvaran.
6

Ground den svarta kabeln på mätaren till en lämplig metall marken i instrumentpanelen. Skarva kabeln för spårvidd lampor i bilens befintliga mätare ljus krets på en lämplig plats. Du kan använda en inline-kontakt för detta eller löda anslutningen.
7

slutföra installationen av mätaren där du har valt att montera den.
8

Starta bilen att göra Kontrollera att Laddtrycksmätare fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83393.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.