Hur öka Evo X till 500 hk

Lancer Evolution, eller Evo för korta, är en högpresterande fordon som tillverkas av Mitsubishi Motors. Ursprungligen utformad för World Rally Championship, är Evo en kraftfull och smidig bil precis utanför utställningslokalen golvet. Med över 290 hästkrafter, har Evo X tillräcklig effekt för snabba lanseringar och high-top hastigheter. Men om du föredrar dina bilar med grymma makt, det finns sätt att öka Evo X till 500 hästkrafter och bortom. Instruktioner
1

Installera en eftermarknad turbo. Det finns många val av turbo kit för Evo X som kommer att öka hästkrafter till 500 och långt utanför. Generellt du betalar för hästkrafter, så ju mer du är villig att spendera på en turbo kit, desto högre hästkrafter du kan vinna.
2

Använd en kombination av ändringar trimma din Evo X. Om din budget tillåter endast ett turbo kit som får du nära till 500 hästkrafter men inte riktigt till den nivå av makt du letar efter, överväga att installera ytterligare prestanda delar. Lägga till en uppgraderad intercooler, är avgassystemet och kallt luftintaget alla grundläggande sätt att öka hästkrafter. Mer omfattande ändringar inkluderar prestanda kammar, topplock, ventilfjädrar, kolvar och stavar.
3

Installera en uppgraderad motor. Även om detta är den i särklass dyraste alternativet, det är det säkraste sättet att öka hästkrafter med stora belopp. Du kan köpa en låda motor, vilket är en färdigmonterad ny motor, eller så kan du välja kort och lång-block motorer, som finns i olika stadier av monteringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96659.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.