Lägga till Turbo till en Civic

Turbocharging din Honda Civic är ett utmärkt sätt att öka motorns hästkrafter och vridmoment. Det finns absolut inget annat sätt att få så mycket makt för den summa pengar som du kommer att spendera än turboladdning. Men turboladdning inte för svag i hjärtat och är en inblandade process. Om du tvivlar på din förmåga, låt proffsen sköta det här jobbet. Saker du behöver
Jack
Jack står
Turbo kit
Ratchet uttag
Engine tuner
Visa fler instruktioner
1

Jack upp Civic och placera den på pallbockar.
2

bort avgasgrenröret från motorn genom att lossa skruvarna som håller den på blocket och resten av avgassystemet med en spärr. Addera 3

Fäst turbon till grenröret med ett avgassystem packning däremellan. Säkra turboaggregat med de medföljande skruvarna och dra åt med en spärr.
4

Installera den nya turbo grenröret på motorblocket med en spärr.
5

Anslut oljeråmaterialet linje från motorblocket till turboaggregatet. Du kan trycka in i motorblocket vid oljetrycksgivaren.
6

bort oljetråget och skicka den till en svetsare att ha en oljeretur Bung svetsade på det.
7

tillbaka oljetråget till motorblocket och dra oljereturledningen till proppen som har svetsats på.
8

Montera luftfiltret till turboaggregatet inlopp.
9

Route intaget slangen levereras i turbo kit från turbo kompressorns utlopp till spjällhuset. Detta rör kommer att leverera den komprimerade luften från turbon till motorn.
10

Installera en halvsats avgassystem som kommer att koppla till den nya grenröret eller ha ett nytt avgassystem tillverkat så att det matchar diametern på avgasgrenröret.
11

Anslut en motor tuner i OBD (On-Board-diagnostik) II port och bläddra igenom alternativen i radion för att välja en "tune" för din ansökan. Vad detta innebär är att öka mängden bränsle som insprutas i motorn för att kompensera för den mängd luft som kommer in. Vad man försöker är "stökiometri", som är en perfekt balans mellan luft och bränsle (14.7:1) och är nödvändig för smidig drift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83740.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.