BMW E39 Projektor Strålkastare Installationsanvisning

Projektor strålkastare är även känd som Angel Eyes eller glorior på grund av deras ovanliga utseende när upplysta. Men bortsett från de uppenbara coola utseende, projektorer utföra en mer seriös funktion, vilket ger överlägsen belysning än vanliga strålkastare. Även om alla BMW nu har dem, gjorde många av de äldre modeller som pre-2002 E39 BMW 5-serie, inte. Lyckligtvis är det möjligt att ersätta de stock strålkastarna på en äldre modell med projektorer. Var att få dem

Det bästa sättet att uppgradera till projektorer är genom att köpa en komplett uppsättning av OEM projektor strålkastare, känd som Celis lampor och som är tillverkade av Hella. Strålkastarna kommer springa runt $ 1100 eller $ 1200 om du shoppa runt.
Saker du behöver

Innan du installerar Angel Eyes, måste du också att få en par Y-sele adaptrar som kan dela blinkers och parkeringsljus kabelnätet i två selar. Du behöver även de nyare stil Hella /Phillips förkopplingsdon för lamporna att fungera korrekt och en full uppsättning av spärrar för att installera dem. Det finns diverse verktyg som skruvmejslar som behövs.
Jämför din Reaktorer

Innan du installerar din nya strålkastare, kontrollera att du har rätt driftdon för strålkastarna genom att jämföra din befintliga strålkastare ballast fäste med ballast fäste som medföljer satsen. Om du inte har de rätta förkopplingsdon, skaffa dem innan installationen.
Ta bort de gamla Strålkastare

Ta bort de befintliga strålkastarna på din 5-serie genom unbolting de fyra bultarna som håller varje pannlampan på. När strålkastarna är låste upp, lossa kablarna på baksidan av lamporna.
Installera Nya konsoler

bort de fästen som finns på de nya Celis strålkastare och installera fästena på bilen i stället för de befintliga fästena för att tillåta de nya strålkastarna som ska installeras. Samtidigt, installera kroppen-färgade beklädningsdetalj från de gamla lamporna mot de nya projektor lampor, var noga med att inte bryta något.
Tråd och installera Lights

Att låta ljusen att arbeta med befintliga ledningar, använder Y-sele för att dela upp blinkers och parkeringsljus sele i två selar. Anslut den nya selen i strålkastarna och se till att de fungerar korrekt och sedan installera strålkastarna på bilen i omvänd för att ta bort de gamla lamporna. Addera Tips

På de flesta E39 5-serien, behöver passagerarsidan luftkonditionering påfyllningsrör skall böjas något för att tillåta CELIS församling för att passa. Det bästa sättet att göra detta är att använda ett rör-bockningsverktyg, men det kan också göras för hand om du är noga med att inte bryta röret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83350.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.