Hur öka hästkrafter på en 1988 Jeep Cherokee

Sedan införandet av Jeep Cherokee kaross 1984, har ett antal olika, allt mer kraftfulla motorer införts i ett försök att förbättra det totala resultatet av fordonet. Men om din Jeep är utrustad med 121 hästkrafter fyrcylindrig motor eller 177 hästkrafter sexcylindriga, kan extra hästkrafter vinster tas med några enkla ändringar i bilens luft box, avgassystem och spjällhuset. Saker du behöver
Eftermarknad luftfilter prestanda
avgassystem Uttråkad Spjällhus
Visa fler instruktioner
1

Ersätt bilens kropp fabriken gaspådrag med en modifieras för att öka diametern. Den spjällhus ligger mellan fordonets luftlådan och motorns insugsgrenrör. Öka diametern på spjällhuset leder till mer luft in i motorn snabbare, vilket i slutändan kommer att resultera i en ökning som produceras i hästkrafter.
2

Installera en mindre restriktiv eftermarknaden luftfilter istället för fabrik filtrera ligger i bilens luft box. Liksom ändring spjällhuset systemet, är denna uppgradering för att öka hästkrafter genom att förbättra flödet av luft in i motorn.
3

bort bilens systemet fabriken avgaser och ersätta den med en större diameter och friare flödande eftermarknaden systemet. Denna uppgradering kommer inte bara ge bilen märkbart mer hästkrafter, men kommer också att resultera i en mer aggressiv avgasljud tonen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85503.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.