Hur får man fler hästkrafter Out of My Toyota Tundra

Toyota Tundra har visat sig vara en robust, praktisk lastbil som kan konkurrera med de bästa från de amerikanska lastbilstillverkare. Den Tundra finns med en V6 eller en V8-motor. Även om båda motorerna producerar tillräckligt hästkrafter och vridmoment i lager skick, Tundra har potential för mer hästkrafter. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och rachet
mutterdragare
Skruvmejslar
komplett utbud av fordonsindustrin verktyg
Jack och pallbockar
Toyota Tundra prestanda reservdelskataloger
Show Mer Instruktioner
1

Installera en kall luftintaget. Stock luft lådor (luft lådor som kommer med tundras när de lämnar fabriken) är relativt begränsande. Genom att ersätta den V8 eller V6 Tundra intag lager luft med en kall luftintaget, som har en mycket större filter och större diameter intag slang, är motorn kan få mer frisk, kall luft och därmed producera mer makt. Både K & N och Automotive Concepts erbjuder ett intag prestanda luft för tundras (se Resurser för K & N webbplats).
2

Installera en nick från JBA eller ett liknande företag. En väl utformad rörformig header är mycket mer effektiv och friflytande än grenrör lager avgaser, som har relativt små utblåsningspassager. De snabbare förbrukade avgaser kan få ut av en motor, desto mer ström den kan göra. Ett annat område som är begränsande på ett lager Tundra är avgassystemet, ersätta den med en större diameter prestanda avgassystem för att frigöra mer effekt och vridmoment
3

Byt lager ECU (elektronisk. styrenhet), som styr motorns elektronik, med en prestanda ECU. Detta kommer att förändra bränsle och gnista leverans till mer aggressiva inställningar och leverera mer effekt. Unichip erbjuder en prestanda ecu för Tundra som fungerar med lager elektronik (se Resurser).
4

Installera en TRD kompressor kit. En kompressor hjälper motorn producerar mer makt genom att tvinga in mer luft i motorn från insugssidan (se Resurser). Den TRD kompressor kit har utvecklats av Toyota specifikt för Tundra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95109.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.