Hur man målar en jeep i Camo

Att veta hur man målar en jeep i Camo mönster innebär att du kan dölja din jeep i skogen, sanka områden eller på öppna fält utan det är lätt att se. Använda Mossy Oak Shadow Grass mönster, måla din Jeep med naturtrogna skuggor och gräsklinga. Den 3-D utseende av detta mönster kan du enkelt dölja din Jeep från andfåglar, duvor, rådjur och storvilt. Saker du behöver
sandpapper (120 och 800 grit) katalog Wax och fett remover
Luddfri handduk
Camo stencil
Maskeringstejp
maskeringspapper
Andningsskydd
Automotive primer
Automotive färg (svart, grå, ljusbrun och brun) katalog Automotive klarlack
Visa fler instruktioner
1

Slipa ytan av Jeep med 120-grit sandpapper tills ytan är matt. Du kan använda en dual-action slipmaskin för detta steg för att påskynda processen. Detta tar bort det översta klarlack och förbereder ytan för primern. Primer kommer inte hålla sig till en blank yta.
2

masken områden av Jeep som inte ska målas, såsom fönster, däck och passagerarutrymme av Jeep. Torka av ytan med vax och fett remover och en luddfri handduk. Addera 3

Spray primer på Jeep i tre tunna lager. Låt varje lager torka ordentligt. När primern är torr, använd 800-grit sandpapper att slipa det översta lagret av primer tills slät. Detta lämnar en jämn yta för färgen. Torka igen med vax och fett remover och en luddfri handduk.
4

Måla ett tunt baslack av grått på Jeep. Täck alla grundmålad områden på jeep så att ingen primer kan ses. Låt färgen torka.
5

Gå över Jeep med brun färg, sprutning små områden av brun färg i något särskilt mönster. Den färdiga effekten ska se ut Jeep är lika målat grått och solbränna. Håll den första schablonen mot Jeep och använda svart färg för att fylla den i. Flytta schablonen över och måla igen. Börja på framsidan av Jeep och arbeta bakåt.
6

gå vidare till nästa stencil och använda ljusbrun färg för att spraya gräs mönster. Gräset ska börja på botten av Jeep och nå upp mot toppen. För längre gräs, inte spraya topparna av gräset utan istället flytta mönstret uppåt, spraya stjälkar längre och sedan spraya toppar, vilket gör gräset stjälkar lång. Upprepa detta runt jeepen och över huven. Gå tillbaka över gräset stjälkar med svart färg, lätt spraya ett fåtal av stjälkarna att ge dem en skugga look.
7

Avsluta genom att spraya tre lager av klarlack färg på de målade delarna av Jeep . Detta skyddar lacken från UV-strålar och hålla camomönster ser bra ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83091.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.