Idéer för personliga registreringsskyltar för sjuksköterskor

personliga registreringsskyltar på en bil, lastbil eller motorcykel erbjudande vårdar ett smart sätt att göra fraser som bäst representerar deras yrke. Med en kombination av bokstäver och siffror, det finns ett antal ursprungliga personliga registreringsskyltar som kan göras, beroende på vilken typ av sjuksköterska du är. ER-sjuksköterskor

Akutsjuksköterskor sjuksköterskor arbetar långa, hårda timmar och hantera ett brett spektrum av livshotande situationer. Kvicka personliga registreringsskyltar kan vara allt från något så enkelt som ER NURZ och RNNER (bofast sjuksköterska akuten), till mer komplexa idéer som LIFES8R (livräddare) eller IDOIVS (jag gör IV: s). Ett annat alternativ kan bara vara RN4LIFE (bosatt sjuksköterska för livet), som kan tillämpas på alla aspekter av sjuksköterskeyrket, inte bara på akuten.
Manliga sjuksköterskorna

Ett växande antal män är att komma in i yrket, och de kan visa upp sin stolthet i vad de gör. Personliga registreringsskyltar kan representera denna professionella uttalande, som MANNURZ eller XYNURZ. Dessa registreringsskyltar kan också ha en mer manlig ton, med fokus på den hårda aspekten av jobbet, som TNT RN.
Andra plattor Idéer
p Det finns ett antal andra personliga alternativ registreringsskylt för alla sjuksköterskor. Det finns söta ettor som HUGARN (krama en bofast sjuksköterska). Det finns sådana för sjuksköterskor som levererar barn som STORKRN. Ett annat alternativ är specifika sådana till sjuksköterskeyrket, som UCAICRN (du bryr dig om sjuksköterskor infektionskontroll). Ditt tillstånd Department of Motor Vehicles kommer att låta dig veta om någon annan har att personlig skylt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95270.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.