Hur man tar bort en cell antennen från Glass

Innan du installerar ett glas - mount -antenn , se till att ditt glas är lämplig för en, eller du kommer att behöva ta bort antennen och som kommer att förstöra monteringssatsen . Återförsäljaren är högst osannolikt att ta den tillbaka i en icke - säljbart skick . Passiverad glas - dvs glas med små metallpartiklar som används för sol reflexion - gör glaset oanvändbara för att överföra radiofrekvens (RF ) mellan kopplarna . Titta nära ett hörn av fönstret för referenser till " solar beläggning " eller liknande formulering . Instruktioner
1

Använd en hobby skalpell för att bända bort en del av den självhäftande dynan från glaset . Försök att komma så nära glaset som möjligt utan att repa någon beläggning som kan vara på glaset .
2

Ta en burk med WD - 40 och spraya det område du har bara klippa in . Använd den röda droppen som kom med WD - 40 att spruta smörjmedlet mellan glaset och den självhäftande dynan .
3

Vänta två timmar för WD - 40 för att fungera som ett lösningsmedel och sedan försöka bända självhäftande dynan från fönstret . Fortsätt arbeta på det . Det kan ta ett par sessioner för att få alla limmet bort .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83347.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.