Hur man kan tänja en Pad Vinyl Dash

En vinyl streck pad är en vinyl panelfront som du kan använda för att täcka en gammal, ful eller skadad instrumentbräda. Den vinyl streck pad sträcker sig över den befintliga instrumentpanelen och helt förändrar utseendet på fordonet. Eftersom många instrumentpaneler är individuella, är det viktigt att beställa rätt storlek och form för din bil. När du har rätt pad, sträcker det att passa över instrumentbrädan är en enkel process. Saker du behöver
Vinyl dash kit
2 stora stenar
Paint omrörning stick
Avfettning Cleaner Review Mjuka sax tyg Addera Visa fler instruktioner

1

Rulla vinyl utomhus streck pad. Placera en sten på vardera sidan av dynan för att förhindra den från att rulla tillbaka upp. Placera dynan i solen i ungefär två timmar.
2

Lägg mattan över instrumentbrädan och kontrollera passform. Skjut mattan ner i svåra att nå områden med en färg under omrörning pinne. Notera eventuella områden där dynan inte når hela vägen över instrumentbrädan och där det finns konstiga knölar och veck. Ta bort mattan från området.
3

Böj mattan med händerna för att ta bort några större veck eller böjar.
4

Rengör ytan på gamla instrumentbrädan med en mjuk trasa och avfettning rengöringsmedel. Rengör instrumentbrädan tills tyget lossnar rent. Låt instrumentpanelen torka i cirka två timmar.
5

Byt vinyl pad över instrumentbrädan. Sträck utskärningar för avfrostning ventiler och luftkonditionering eller ventilation värmaren genom handen. Sträck öppningarna bara tillräckligt för att göra det möjligt för vinyl för att glida över ventilerna. Skjut in resten av vinyl dynan på plats med färgen omrörning stick.
6

Klipp tejpen som följde med vinyl dash kit i 1-tums långa bitar. Rum fyra till fem bitar nära vindrutan, tre stycken längs varje sida av instrumentpanelen och en del runt varje främre kontur runt passagerarsidan och runt förarens instrumentpanel.
7

Sträck vinyl med din händer att fästa vinyl pad under vart och ett av de självhäftande lappar. Om du har problem med att sträcka vinyl tillräckligt långt, värma vinylen i några sekunder med en hårtork. Detta gör att vinyl att sträcka tillräckligt för att nå alla självhäftande lappar på instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85200.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.