Hur Zing en ram

Low Rider bilar och pickups utnyttjar ram zing att låta dem sjunka närmare marken. När en ram zinged är ramen klippa igenom. Hälften ramen tillåts slira ned där det är svetsat. Detta resulterar i "Z"-profilform på ramen. För de flesta bilar och lastbilar finns det ingen nytta av detta förfarande, men man korrekt "Slam" låg ryttare bilar och lastbilar, är Z förfarandet fördelaktigt. Det är inte så komplicerat att zing en ram. Allt du behöver är en såg, svetsare och några sax domkrafter. Saker du behöver
4 sax domkrafter
2 sidan klämmor
2 12-tums straightedges
Tigersåg
Skärande bågfilsblad
Arc svetsare
Visa mer Instruktioner
1

Placera en sax domkraften under ramen på båda sidor av fordonet även med dörren gångjärn. Placera ytterligare två sax domkrafter under ramen även med bilens brandvägg. Du bör nu ha fyra uttag under fordonet. Två till vänster och två till höger.
2

Lyft bilen tills däcken bara knappt vidrör marken. Kläm en 12-tums linjal vertikalt till ramen på båda sidor av fordonet 2 inches framför jack under dörren.
3

Cut genom ramen på båda sidor av fordonet använder linjal för en guide. Använd en fram och återgående såg med en skärande bågfilsblad att skära igenom ramen.
4

Sänk vänster och höger sida jack under dörren 2 inches eller tills baksidan av ramen faller ned och ramen utgör "Z" formad profil på sidan.
5

Svetsa ramen ihop upprätthålla "Z" formad profil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87642.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.