Hur öka dragkapacitet på en 2000 K1500 Suburban

Chevy Suburbans kombinerar bogsering förmåga med stor invändig kapacitet. Chevy gjort 1500-serien finns med två motorer. Basen V8-motor har en 7800-pound bogsera rating, medan LS och modellerna LT är klassade för 9,000 pounds. Du kan uppgradera en 1500 serie Suburban s dragkapacitet genom att noga följa en serie steg. Saker du behöver
Handverktyg inklusive Hylsnyckelsats och skiftnycklar
Upgrade delar
Visa mer Instruktioner
1

Uppgradera den bromskraft som finns under bogsering genom att se till Vagnen är utrustad med integrerade bromsar. Detta gör att din Suburban att bogsera tyngre laster. Många eftermarknaden företag gör kompletta byggsatser broms uppgradering.
2

Uppgradera till en klass V dragkrok. Klass V dragkrokar är klassade till 10.000 pounds, medan klass IV missöden är klassade till 7.500 pounds. Denna uppgradering kommer att ge ytterligare dragkapacitet. Den Hitch är bultad till ramen på baksidan av lastbilen, och är lätt att avlägsna. Den bakre differentialen slutliga förhållandet
3

Regear. Genom att flytta till en numeriskt högre slutligt bakre utväxling, kommer du att öka den tillgängliga bogsering på bekostnad av minskad bränsleekonomi. Installation av nya redskap är en komplicerad procedur, eftersom även små fel kommer att resultera i växeln gnälla och haveri i förtid. Din bästa draget är att ha en professionell butik hanterar installationen. Kontrollera att du inte har en ny utväxling görs omedelbart före utökade bogsering resor.
4

Förbättra motor och transmission kylsystem. Den största faktorn i att förbättra bogsera kapacitet är extra kylning. Medan Suburban är utrustad med överföring kylning, kan du installera större eftermarknaden överföring kylare, tunga radiatorer plikt, och Hi-Flow fans radiator för att förbättra kylningen vid tung bogsering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86713.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.