Hur man reparerar en dekal

Dekaler på ett fordon kan bli äldre och behöver tas bort och ersättas av ett fordon. Eftersom det inte finns någon faktisk reparationsprocessen för en redan tillämpad dekal, ta bort och ersätta den med samma (eller liknande) dekal är det enda sättet att återställa produkten till dess ursprungliga skick. Även om detta kan låta svårt, kan rätt verktyg och instruktioner hjälper dig att slutföra uppgiften framgångsrikt. Saker du behöver
Värmekanon
Plastic rakkniv Wax blade Mössor och fett remover
Sprayflaska
Vatten
plast gummiskrapa
Visa fler instruktioner

1

Ta bort den skadade dekalen. Värmer området med en värmepistol höjer klistermärke från ytan. När det har tagits upp, använd en plast rakblad för att skala bort de delar av dekalen som inte lätt kan dras bort med fingrarna.
2

Rengör området där dekalen anbringats. Använd ett fett och vax remover och en liten trasa. Fortsätt tills alla ursprungliga vidhäftande material avlägsnas från fordonet.
3

Passa in den nya dekalen så att den har rätt placering på fordonet. Använd en sprayflaska för att spruta vatten på appliceringsstället så att dekalen ordentligt fäster på fordonets yta. Ta bort papperet från ena änden av dekalen och trycker den klibbiga änden ner på plats på fordonet. Sakta fortsätta att ta bort skyddspappret och tryck på dekalen på plats så den klibbiga sidan blir exponerad. Använd en plast gummiskrapa att trycka dekalen på plats när du flyttar längs.
4

Tryck ut eventuella bubblor som kan dyka upp efter det att viseringsmärket helt har tillämpats på fordonet. Om en vatten bubbla vägrar att jämna ut, skär bubblan försiktigt med ett rakblad och trycker dekalen på plats. Var försiktig så att du inte skada ytan av fordonet med rakblad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83755.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.