Hur man tar bort en TSX Mid ljuddämpare

Ta mitten ljuddämparen från Acura TSX är ett projekt som de flesta människor kan åstadkomma med en viss grad av tålamod. Mitten-ljuddämparen är faktiskt katalysatorn och genom att ta bort den, kan du avsevärt frigöra din avgassystemet genom att minska motståndet i systemet och minska den totala bilens vikt. Detta kommer att låta din bil att uppnå högre hästkrafter, vridmoment och även hantera bättre i snäva svängar, allt för några timmar av din tid. Men detta kommer att göra din bil inte längre gata laglig även om den kan användas i sanktionerade tävlingar. Saker du behöver
Hydraulisk lyft
Tigersåg
Skyddsglasögon
Arbetshandskar
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Drive bilen upp på hydraulisk lyft som i mitten av ljuddämparen är beläget i mitten av bilen. Du behöver också en viss grad av svängrum som att manövrera tigersåg eftersom det är ganska besvärligt. Stäng av bilen när det har varit på lyften. Slå hissen på och lyfter bilen tills bottenplattan är ovanför ditt huvud.
2

Sätt dina skyddsglasögon och arbetshandskar på eftersom det finns en risk för skärsår och ögonskada under detta projekt. Lokalisera skokartong-storlek objekt längs vägen för avgaserna slangen. Mät fyra inches framför och bakom mitten ljuddämpare med ett fett penna för att visa var du vill klippa.
3

Sätt en metall sågklinga i tigersåg och anslut den till ett jordat vägguttag. Skär på de märken du gjort, gå långsamt för att undvika att störa bladet. Om bladet fastnar, sedan lägger i backväxeln och sakta arbeta ut det. Lägg inte direkt under mitten av ljuddämparen när sågningen så att det inte faller på dig när din nedskärningar görs.
4

Dra mitten ljuddämparen ut om den har fastnat, är noga med att undvika de ojämna kanterna på den kapade. Avgassystemet är nu sans mid-ljuddämpare. Din är inte Street Legal om katalysatorn är borta, så du måste antingen byta ut den eller använda en släpvagn för att transportera din TSX till en racerbana. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85493.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.