Hur man bygger en Lowrider

För att få en snygg, anpassat utseende för din bil, en av de mest effektiva metoderna är att sänka den. Förutom visuella förbättringar, kan sänka din bil förbättra dess prestanda och bränsleekonomi. Med en lägre tyngdpunkt och ökad närhet till marken, kommer vinden dra sänkas, och bilen kommer att hantera bättre. Som med någon bil modifiering, ta din tid att planera det, och bara använda välrenommerade mekanik och delar. Saker du behöver
Däck
Fälgar
Sänkningssats
Visa fler instruktioner
1

välja metod du vill använda för att sänka din bil. Det billigaste, snabbaste och enklaste sättet att sänka din bil är att helt enkelt förändra spiralfjädrar redan på det genom att skära eller värma dem. Skära dem kommer att förkorta deras totala storlek, och värma dem kommer att göra dem sag och förlorar en del av sin våren. Båda metoderna kommer att sänka höjden på bilen, men attraktionen hanteringen kommer att drabbas, särskilt på ojämna asfalt. Optimalt, vill du ersätta fabriken fjädring med en eftermarknad suspension kit som är gjord speciellt för att sänka en bil med minsta möjliga minskning av kvaliteten på bilens hantering.
2

Installera din nya fjädrings kitt . Installationen är inte alltför svårt, men utrustning krävs att den typiska helgen mekaniker inte kommer att ha. Din bästa insats är att ha satsen installeras av proffs som sålde den till dig. Processen tar inte mer än en timme eller två, så arbetskostnaden är rimlig.
3

Byt däck och fälgar med nya anpassade hjul. Komma skinande nya fälgar och däck till din bil kommer att förbättra sitt utseende och stil, men detta steg är viktigare än bara visuell förbättring. I sänka upphängningshöjden på din bil, har du sänkt också clearance området mellan kroppen av bilen och däcken. Om du inte byter hjulen med mindre versioner, riskerar du däcket gnider mot fender, vilket kan orsaka dyra kropp skador på bilen.
4

vänja dig med din bils nya attraktionen. Vid sänkning av totala höjden på fordonet, har ni sänkt sin tyngdpunkt och förbättrat sin hantering och förmåga att ta hörnen, så kör det kommer att vara annorlunda än tidigare. Även sänkta bilar tenderar att ha tätare turer, vilket kan vara lite skramlande på dåliga vägar. Ta bilen ut och vänja sig vid detta så det är inte en överraskning senare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84171.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.