Konvertera en Sealed Headlight till en HID

HID-strålkastare ger ett klarare ljus och en snygg färg. För att omvandla en sealed beam inställning till HID du måste ha en förseglad kit beam konvertering. Konverteringssatsen ersätter faktiskt sealed beam ljus med en armatur som är mycket lik nyare fordon och kommer att rymma den nya glödlampan. Saker du behöver
Sealed beam konverteringssats
Hid Kit
hylsa och spärrskaft set
Dubbelhäftande tejp
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln med hylsa och spärrskaft. Koppla loss selen strålkastare ledningar från sealed beam strålkastare, och bort strålkastaren med socket och ratchet set. Kontrollera att säkerställa exakta storleken och passar för nya sealed beam konverteringssats genom visuell jämförelse.
2

Installera den nya förseglade kit beam omvandling till bilen precis som de förseglade strålarna avlägsnades med hjälp av sockeln och spärrfunktion inställd att fästa dem till fordonet.
3

Anslut HID kablaget till den ursprungliga fabriken strålkastare kablage för varje sida av fordonet genom att ansluta pluggar ihop.

4

Fäst dubbelhäftande tejp på baksidan av varje förkopplingsdon och hålla ballasten på alla släta ytor inom räckhåll för strålkastare församling. Se till att det finns tillräckligt med tråd för att nå den nya pannlampan innan montering på den platsen.
5

Montera de nya lamporna i sealed beam konvertering bostäder. Vrid glödlampan moturs för att låsa fast. Anslut den återstående fläta från varje förkopplingsdon till baksidan av lampan. Anslut den negativa batterikabeln med hylsa och spärrskaft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86007.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.